• Разпродажба
  • Новинка
20/50 / 100 бр./лот Пет Hair Bow Коледа Pet Dog Cat Hair Bows Puppy Fur Grooming Products Mix Styles Pet Dog Hair flower

20/50 / 100 бр./лот Пет Hair Bow Коледа Pet Dog Cat Hair Bows Puppy Fur Grooming Products Mix Styles Pet Dog Hair flower

 
BGN 10.16
BGN 10.00

Налично
В магазина


20/50 / 100 бр./лот Пет Hair Bow Коледа Pet Dog Cat Hair Bows Puppy Fur Grooming Products Mix Styles Pet Dog Hair flower
Има три варианта на броя : 20pcs, 50шт, 100шт. Моля, изберете го, и ние ще ви изпратим различни цветове на тази снимка
Материал : дантела, сатен, панделка
Груб размер : дължина-4 см х ширина 2 см (моля, обърнете внимание, че това е цветето на косъм от куче, той не е толкова голям, като нашия цвете : )
ВРЕМЕ НА ПОКАЗВАНЕ
Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка на увеличаване.
Инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако има някои непредвидени проблеми се случи, тогава се надяваме да реши проблемите с купувач чрез приятелски начин, както следва :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.
2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.
3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1). купувачът връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
2). Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт.
Коментари :
1 ние сме зависими от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех.


Характеристики на офертата

Размер:
20pcs, 50pcs, 100pcs
Тип:
Куче
Тип Елемент:
Аксесоари За Коса
Материал:
Найлон
търговска марка:
Этин
Тип:
Домашно Куче Коледни Лъкове За Коса
is_customized:
Yes
Използването на:
Балсам за след боядисване
Применимая Порода Кучета:
Малко Куче
Материал:
Плат
Един пакет включително:
20/50 / 100шт разнообразни стилове
Цвят:
смесен цвят

Клиентите също избират