• Разпродажба
  • Новинка
DHL 20PCS плъзгащи доколкото window lock, алуминий, алуминиева дограма, брави, ключалки за сигурност, плъзгащи се прозорци, ограничение на заключване за сигурност

DHL 20PCS плъзгащи доколкото window lock, алуминий, алуминиева дограма, брави, ключалки за сигурност, плъзгащи се прозорци, ограничение на заключване за сигурност

 
BGN 268.45
BGN 217.00

Налично
В магазина


начална цена : $25.55 цена : $22.76 цена : $9.00 цена : $22.04 цена : $26.99 цена : $24.99
край
DHL 20 PCS плъзгащи доколкото window lock, алуминий, алуминиева дограма, брави, ключалки за сигурност, плъзгащи се прозорци, ограничение на заключване за сигурност
Забележка : клиентите на Руската Федерация : Моля, потвърдете, че вашето пълно име, адрес,е необходимо за вас, за да получите вашия пакет гладко.
Добре дошли в нашия магазин
Ако сте закупуване на 2 броя или повече от един път, вие ще получите отстъпка от 3%; Колкото повече купувате,толкова по-голяма отстъпка ще спечели O (∩_) О~
Характеристики :
1. Не позволявайте на децата да лезли прозорец
2. анти-кражба система
3.за прозорци от алуминиева сплав, пластмаса прозорец
4. Лесна инсталация
Пакетът включва : 20pcs брави
Плащане
Ние приемаме плащане чрез Bookers, West Union, кредитна карта, Qiwi в чантата си, банков превод. Поддръжка На Ескроу Aliexpress.
Международни купувачите-моля, внимателно да обърнете внимание :
а) вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоките или доставка и обработка. Тези такси са отговорност на купувачите.
б) моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка.
Детайли за доставка
Можем да доставим вашите поръчки в рамките на 1-7 дни (в зависимост от вашите брой поръчки) след извършване на плащането.
Когато получите поръчаните от вас стоки в рамките на 24 часа, моля, проверете го внимателно,моля, свържете се директно с нас, ако имате някакви peoblems.
Правила за връщане
Моля, обърнете внимание : дефекти,направени от мъже,не са гарантирани, като увреждане след употреба, наводнение и така нататък.
1.Ако не сте доволни от своите стоки,имаш 14 дни, за да се свържете с нас, за да се върнете ги от датата на получаване. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 14 дни, той се счита за използван и не можем да издадем никаква връщане или замяна.
2. Ако в рамките на 14 дни ще могат да обменят стоки,и можете да направите това :
Стъпка 1), за да ни пишете по електронна поща, в рамките на 7 работни дни или пообщайтесь с нас чрез търговски мениджър.


Характеристики на офертата

Цвят:
20pcs с еднакви ключове
търговска марка:
Оусиндилонг
Размер:
42*21mm
Номер На Модела:
CP377-20
Тип Заключване:
Алуминиева Дограма, Брави

Клиентите също избират