• Разпродажба
  • Новинка
ACR122U-A9 13.56 MHz PC-linked безконтактен интелигентни RFID - четец на карти / писател

ACR122U-A9 13.56 MHz PC-linked безконтактен интелигентни RFID - четец на карти / писател

 
BGN 72.00

Налично
В магазина


Устройство за четене на карти памет ACR122 U NFC
обща информация :
ACR122 U е свързан с КОМПЮТЪР безконтактен четец/писател смарт карти, разработени на базата на безконтактни технологии 13,56 Mhz (RFID). Съвместим със стандарт ISO/IEC18092 за близка полева комуникация (NFC), той не само подкрепя карта MF1 и ISO 14443 A и B, но и безконтактна технология NFC и Feli Ca.
ACR122 U е съвместим с CCID, така и с PC/SC. По този начин, това е USB-устройството е plug-and-play, което да осигури съвместимост с различни устройства и приложения. Благодарение на скоростта на достъп до 424 Kbit / s и максимална скорост USB до 12 Mbps с ACR122 U също могат да четат и пишат по-бързо и по-ефективно. Бесконтактное работно разстояние ACR122 U е до 5 см, в зависимост от вида на използваните безконтактни маркери.
За повишаване на нивото на сигурност ACR122 U може да бъде интегрирана с жак ISO 7816-3 SAM. Освен това, четец на ACR122 U NFC достъпна под формата на модули, което позволява лесно да се интегрират в по-големи машини, като ПОС-терминали, системи за физически достъп и вендинг автомати.
Той е идеален както за сигурна проверка на личната индивидуалност, така и за онлайн транзакции микро-плащанията. Други области на приложение ACR122 U включват контрол на достъп, електронно плащане на електронни билети за събития и обществен транспорт, за събиране на пътни такси за платени магистрали и мрежова автентификация.
Характеристики : CCID-съвместима PC/SC е съвместим скорост на четене/запис до 424 Kbps, вградена антена за безконтактно достъп до тагове, с разстояние четец за карти до 50 мм (в зависимост от вида на маркер) поддържа ISO 14443 Type A и B, MF1, Feli Ca и всички 4 вида тагове NFC (ISO / IEC 18092) поддържа нови MF1 Ultralight C (чрез псевдо-APDUs) и MF1 Plus SL1 (4 байта UID, чрез псевдо-APDUS) и SL3 поддържа всички 3 режима на NFC : четец емулация на карти и партньорска партньорска-ad hoc режима вградена функция за защита от сблъсък (поне 1 карта се открива при наличие на няколко карти) USB Pn P управляван от потребителя двуцветен светодиод управляван от потребителя сигнал (опция) гнездо Sam (по избор)
Технически характеристики : Размери 98 мм (Д) x 65 мм (Ш) x 12.


Характеристики на офертата

търговска марка:
Юнкайда
Номер На Модела:
ACR122U-A9
Интерфейс :
USB пълна скорост
подаване на напрежение :
Регулируема 5V DC
Работна Честота :
13.56 Mhz
Поддръжка На Интерфейс За Смарт Карти :
ISO14443 Ty
Съответствие С Изискванията На / Сертификати За Съответствие С Изискванията На/Cer:
Кореспонденция / за атестиране на PC / SC CCID CE, FCC, VCCI RoHS съвместими USB Fu
Кореспонденция / Оценка :
PC / SC CCID CE, FCC, VCCI RoHS съвместими USB пълен ход
Карта на подкрепа 2 :
MF1Ultralight / MF1 card / карта FeliCa
Карта на подкрепа 3:
всички 4 вида NFC етикети (ISO/IEC 18092) / NFC карта
Поддръжка за операционната система :
Linux, Mac

Клиентите също избират