• Разпродажба
  • Новинка
Оригинален Kangertech T3S EGo БКК Clearomizer 0.18 ohm, Долна макара работа на смени, подходящ за батерията Ego Twist

Оригинален Kangertech T3S EGo БКК Clearomizer 0.18 ohm, Долна макара работа на смени, подходящ за батерията Ego Twist

 
BGN 8.86
BGN 8.00

Налично
В магазина


1бр Kangertech T3 S e Go БКК клиромайзер Kanger Tech T3 S e Go БКК (Долната макара замяна) Прозрачен картомайзер / клиромайзер, който е съвместим с батерията на Ego/e Go-T/e Go-C / e Go-C Twist, 7 цвята. Характеристики : Kanger Tech T3 S е обновена версия на картомайзера Табак/T3. Kanger Tech T3 S е в 3 части, метален корпус картомайзера, блок сонда и от по-ниска база. Тази актуализация ще позволи на феновете kanger T3 запишете на разходите за замяна на главата на бобината. Тази промяна също ще позволи по-лесно промяната на блок сонда напреднал потребител. Освен това, той използвал прозрачен мундщука, а не черен мундщук на Т3. съдържание на пакета 1pc Kanger Tech T3 S e Go БКК (Долната макара замяна) картомайзер проста опаковка. Обикновена опаковка с фабрика, опаковка може да бъде променяна без предизвестие. Ръководство за експлоатация Kanger Tech T3 S се състои от 3 части, метален корпус картомайзера, блок сонда и долната част на основата. В това се състои разликата между Т3 и Т3С. Като подправете с картомайзер :
1. обърнете с дъното нагоре, картомайзер, развийте по-ниска основа и извадете блок сонда.
2. Напълнете с 2,6 мл до 2,8 мл електронна течност.
3. Завинтите внимателно блок сонда и да изчистите излишните течности.
4. Дайте 1-2 минути за подаване на електронното сок в барабана, преди да започнете да скочат. Или дайте картомайзер бързо се разклаща, за да го направи по-бързо.
5. прикрутите батерията и започнете да скочат. Как да изтриете вашия БКК картомайзер от батерията?
Вземете, например, Joyetech e Vic министерството на отбраната.
На първо място, моля, махнете метален пръстен с Joyetech e Vic министерството на отбраната.
На второ място, дръжте долната част на прозрачен картомайзера, когато се отдели го от батерията на министерството на отбраната. Моля, не заворачивайте картомайзер отгоре или в средата на картомайзера, просто за всеки случай, ако е-ще се излее течността. Съвети За Поръчка 1. Ние не можем да се отговори на търсенето на попълване на празни картомайзеров впръскване на сок за клиентите. 2. Той е съвместим с батерията на Ego/e Go-T/e Go-C / e Go-C Twist, той може да работи с батерия Joyetech 510 с адаптер 510-e Go.


Характеристики на офертата

търговска марка:
kangertech
Номер На Модела:
T3S eGo БКК
Вид На Рулони:
Преносимото
Съвместим Модел:
510
Материал:
Пластмаса
Предмет на:
Атомайзер Kangertech T3S eGo БКК Пулверизатор
Цвят:
Чист Черен Син Червен Лилав Зелен
Нето тегло:
10 г
Пакет:
1бр
Обемът на:
2.6 мл до 2.8 мл
Съпротива сонда:
1,8 ома

Клиентите също избират