• Разпродажба
  • Новинка
чисти растителни масла, етерични масла Кралство грижа за кожата, различни морски зърнастец масло 100 мл контрол на маслото на акне, намаляване още

чисти растителни масла, етерични масла Кралство грижа за кожата, различни морски зърнастец масло 100 мл контрол на маслото на акне, намаляване още

 
BGN 58.82
BGN 38.00

Налично
В магазина


100% чисти растителни базови масла от морски зърнастец различни масло
За Продукта
Английското име : различни морски зърнастец масло
Място за добив : плодове
Състав : морски зърнастец масло
Масло от плода на морски зърнастец висококачествено избрано Плодоовощ морски зърнастец като суровина чрез сок, високоскоростен центробежную сепарацию, филтриране на плоча и рамка и други процеси и обучение кафява ясна червена прозрачна маслообразной течност, с аромат на плода на морски зърнастец уникален. Масло от морски зърнастец плодове богато повече от 100 вида биоактивни съставки по клинични наблюдения има комплексно многофункционално действие. С гиполипидемическими, противоязвенными, подобряват имунитета, красота и други ефекти.
1 основно въведение
Масло от плода на морски зърнастец висококачествено избрано Плодоовощ морски зърнастец като суровина чрез сок, високоскоростен центробежную сепарацию, филтриране на плоча и рамка и други процеси и обучение кафява ясна червена прозрачна маслообразной течност, с аромат на плода на морски зърнастец уникален.
Масло от морски зърнастец плодове богато повече от 100 вида биоактивни съставки по клинични наблюдения има комплексно многофункционално действие. С гиполипидемическими, противоязвенными, подобряват имунитета, красота и други ефекти.
2 в хранителния веществото е активно вещество
Масло от морски зърнастец плодове се състои от пальмитиновой киселина, пальмитолеиновой киселина, стеаринова киселина, олеинова киселина, линолова киселина, линоленова киселина и други полезни мастни киселини, включително и ненаситени мастни киселини до 70%, каротеноиди, плодове от морски зърнастец и витамин е, както и различни микроелементи, като незаменим за човешкия организъм витамин А, селен, магнезий, цинк, желязо, манган и други. Освен това, малко количество фитостеролов, катехини и флавоноиди в облепихе е обогатен с морски зърнастец масло в процеса на производство на масло. Тези активни вещества са незаменими за клетъчния състав на човека и поддържане на жизнената дейност на вещества, участващи в жизнената дейност на организма различни звена, ние виждаме, че хранителния състав на морски зърнастец е пълна, не е с несравнимо по други масла и мазнини.


Характеристики на офертата

търговска марка:
Растителен Подарък
Вид На Етерично Масло:
Чисто Етерично Масло
Съставка:
100%чисти растителни масла
Тип Елемент:
Етерично Масло
козметична функция:
степен на хидратация, като
капацитет козметика:
100 гр / мл
козметика ефективност:
анти чувствителен
Съставка:
кокосово масло
ефективността на козметика:
хидратация, разликата
козметика хидратиращ ефективност:
против стареене, против бръчки /

Клиентите също избират