• Разпродажба
  • Новинка
Високо качество на 5x2x0. 2m надуваем Сушилни TrackInflatable Air Mat, Сушилни Track надуваем балон подложка за фитнес зала Nastics

Високо качество на 5x2x0. 2m надуваем Сушилни TrackInflatable Air Mat, Сушилни Track надуваем балон подложка за фитнес зала Nastics

 
BGN 1425.60

Налично
В магазина

Висококачествено професионално оборудване за фитнес зала, Раздувной следа падането на въздуха, мат фитнес следи от падането на рампата на въздуха на тепиха на въздуха Раздувная, естеството на продукта : тип на детайл следа въздуха гъвкава раздувная мат за гимнастика материал ПВК и размерът на бод падане 5МКС2МКС0.2m цвят същия като образ като нашия комплект за ремонт на спомагателното оборудване на Логоса, електрическа помпа тегло 30.6 KGS скоростна пакет гарантированность 2years условия за изпращане на Fedex курьерским (около 3-7 дни) MOQ 1 PC използването на спортни дейности ,физическа подготовка , стройна атлетично състезание, etc.
Характеристики :
1, здрав плат двойн-стени 1000 denier и 3-слойный ПВК. Въздушни тепиха газонепроницаемы и трайни, благодарение на модерна технология за производство и висококачествени материали.
2, се приемат воркманьшип рисунка проводник на вътрешната, добра еластичност, силна носеща способност, и не са лесни да се деформират.
3, близо до конструкцията на автомобила, е доста загерметизированная и няма течове.
4, на най-видно предимство раздувных циновок на въздуха рушась че може да се сгъне и да се разкрие бързо. Оптимално налягане на въздуха при всякакви условия, до 5psi. в сравнение с традиционните тепиха на базата на пяна, те заемат по-малко място след дефлация, така съхранение и транспорт стават доста лесни и по-нисък разход на гориво.
5, Всички слипчивые част от цялата полза издаване на облигации лепило, здравина кора и висока температура, съпротивление хидролиза, анти ультрафиолетов представяне отлични, дори и в справката на слънцето, стабилность части връзка на въздуха е пълен с гарантирана.
6, материална устойчивост на цвета, цвета на плата толкова дълго, колкото е нов, особен износоустойчивый два цвята грижи за тялото, така, че издръжлив корпус.
7, приложим за провеждане на конкурс по акробатика на всички нива и повтарящо се обучение. Можете да ги използвате по различен начин, например, в танцови клубове, различни видове гимнастика и упражнения, ефективните тренировки, фитнес клубове или фитнес за всички.


Характеристики на офертата

Цвят:
Светло Сив
търговска марка:
хълм на великата река
Номер На Модела:
5m х2м х20см
Отдел Име:
Жени
Избор Упорки:
Фитнес Мат
Модел:
Гимнастически Панталони / Чорапи
Тип:
фитнес галтовочный мат
Материал:
капково бод
Пакет:
картон
MOQ:
1бр
Размер:
5m х2м х20см

Клиентите също избират