• Разпродажба
  • Новинка
VECONOR висококачествен комплект за ремонт на резби маслен кабина комплект за ремонт на водосточни корк кабина

VECONOR висококачествен комплект за ремонт на резби маслен кабина комплект за ремонт на водосточни корк кабина

 
BGN 9.62
BGN 7.00

Налично
В магазина


1. Набирателни - предпочитаният начин на плащане. Ние също признаваем различни обезщетение T/T западен съединение, граммом пари и така нататък.
2. пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след пускането на поръчката. Или пък поръчка ще бъде невалиден или отменен система.
3.уверете се, че сте попълнили цялата подробна информация, като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при подаване на заявление на информация на купувача.
Ние ще ви парцел възможно най-скоро в рамките на срока за обработка. Моля, уверете се, че сте написали пълното си име и валиден адрес за доставка при поръчка.
1.ние предлагаме на световната доставка, с изключение на някои страни и адрес APO/FPO.
2. поръчка ще бъде обработена навреме след потвърждаване на плащането.
3. ние само ще изпратим на подтверженному адрес на резервацията. Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на получателя.
4. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
5.Ако не сте получили своята пратка в рамките на 60 дни от момента на ПЛАЩАНЕ. Моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите. Поръчки може да се наложи да преминат митницата във вашата страна. Това е отговорност на купувача. Моля, проверете дали вашата поръчка носят допълнителни вносни мита, данъци или други митнически такси. Вносни мита, данъци или други митнически такси се събират транспортна фирма при доставката. Доставчици не носят отговорност за закъснения, причинени от митнически отдел във вашата страна. По време на международната търговия, могат да възникнат допълнителни разходи или забавяне. Ние искрено се надяваме, че вие не използвате допълнителни вносни разходи или забавяне на митническото оформяне, като причините за искането за възстановяване или изоставяне на отрицателния отзив.
Абонирайте се за вашата парцела : когато вашата пратка ще пристигне, моля, проверете дали пратката е в добро състояние, преди да влезете в нея
Ако пратката е била счупена или открадната, моля да отклоните си или се свържете с нас.


Характеристики на офертата

Тип Елемент:
Грижа За Двигател
търговска марка:
Веконор
Името На Модела:
Е010032
Тегло На Продукта:
0.36kg

Клиентите също избират