• Разпродажба
  • Новинка
Raspberry Pi LCD Display Module 5inch 800*480 TFT резистивная тъчпад HMI интерфейс за всеки модел на Rapsberry-pi 3

Raspberry Pi LCD Display Module 5inch 800*480 TFT резистивная тъчпад HMI интерфейс за всеки модел на Rapsberry-pi 3

 
BGN 51.20

Налично
В магазина


Спазват Купувачи :
1. поръчки, които по-малко от $5, не могат да бъдат проследени, ако трябва да го следите онлайн, pls избират China post или Singapore Пост с допълнителна цена за доставка.
2. Ако имате нужда от голям брой продукти.Моля, проверете следната информация, за да се свържете с мен .Ние ще ви предоставим каталога ни за продажби .И да ви даде добра цена .
3 .Ако имате нужда от нашият каталог ,моля свържете се с мен с whatspp.
Raspberry Pi LCD Display Module 5inch 800*480 TFT Resistive Touch Screen Panel HMI Интерфейс за всеки модел на Rapsberry-pi A / A+ / B/B+ / 2 B описание на продукта
Характеристики на висока резолюция 800×480, сензорно управление директно-се свързва с някоя версия на Raspberry Pi (само с изключение на първото поколение на Pi model B, което изисква кабел HMI) е наличен драйвер (работи с потребителския Raspbian директно) HMI интерфейс за показване, не изисква вход/изход (обаче тъчпад все още се нуждае от въвеждане / извеждане) за управление на задната подсветка, за намаляване на консумацията на енергия висококачествено погружное златно покритие на повърхността на пакет съдържа 5-инчов HMI LCD× 1
HMI Connect
Сензорно Перо × 1
RPi медния цилиндър pack (4шт/опаковане.) × 1
Диск × 1
Защо LCD дисплея не работи с моя Raspbian? Да използвате LCD дисплей с официален начин Raspberry Pi, първо трябва да инсталирате драйвера. Моля, консултирайте се с ръководството на потребителя. Въпреки това, за първия тест можете да използвате предоставено от нас образ на резервацията. Защо LCD дисплей все още не работи с предоставени waveshare картина? Уверете се, че хардуерното връзката е установена правилно и се свързва нормално. Уверете се, че изображението на TF картата са записани правилно. PWR ще продължават да горят, и ACT ще продължи да мига, когато Raspberry Pi успешно стартира, в случай, че и двата светодиода продължават да горят, може би на изображение, беше изгорен неправилно или TF карта е в лошо контакт.


Характеристики на офертата

Работна Температура:
A
Мощност На Разсейване:
A
подаване на напрежение:
A
Тип:
Регулатор На Напрежение
Пакет:
SMD
търговска марка:
КУОНГШУН
Състояние:
НОВО
is_customized:
Yes
Номер На Модела:
A
Приложение:
компютър

Клиентите също избират