• Разпродажба
  • Новинка
Безплатна доставка 5 компл 2pin макара за автоматично запалване щепсел щекер за Hyundai Elantra J3 Toyota 7283-7021-10

Безплатна доставка 5 компл 2pin макара за автоматично запалване щепсел щекер за Hyundai Elantra J3 Toyota 7283-7021-10

 
BGN 19.20
BGN 19.00

Налично
В магазина


Описание на продукта : 5 X 2-ходова конектор 10 x клемм и уплътнения добави тел обслужване : ние можем да предоставят услуги по обработка на окабеляването, моля, купете си по следния линк : По подразбиране : огнеупорни тел 20 см, 0. 5мм2, и не се колебайте да се свържете с нас, ако искате други спецификации кабели.
Изображението деталя :
Сродни продукти : 1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.
3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.
Спедиция :
Продукта се изпраща в рамките на 5 работни дни след пълното заплащане. Ако не можете да получите своите стоки по време, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще проверим и ще решим това за вас в най-скоро време. Ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа е нормално. понякога трябва малко да се бавим заради почивните дни или празниците. Ако не можете да ни поща в рамките на 48 часа, моля, проверете вашата спам или се свържете с нас на друг адрес на електронна поща.
Контакти :


Характеристики на офертата

Цвят:
На 5 групи, 10 групи, от 100 комплекта
Номер На Модела:
HD025D-2.2-21

Клиентите също избират