• Разпродажба
  • Новинка
Подмяна на лампата на проектора 5J.J6E05. 001 с корпус за BENQ MX720/MX662 гаранция за 180 дни

Подмяна на лампата на проектора 5J.J6E05. 001 с корпус за BENQ MX720/MX662 гаранция за 180 дни

 
BGN 79.50
BGN 75.00

Налично
В магазина


Нашето предимство :
1, Ние гарантираме, че всички лампи лумена съвместими са монтирани с първоначални горелки вътре, така че тя ще има най-доброто представяне.
2, в същото време, ние имаме 6 месеца гаранция за лампи. Продадохме много проекторных лампи на нашите клиенти от цял свят с добра репутация.
Модел лампа, 5 J. J6 E05. 001
Работа за NEC : BENQ MX720 / MX662 и т.н.
очакваната продължителност на живота : около 2000 часа
гаранция : 180 дни от датата на получаване на лампи
100% нов, висококачествен, издръжлив проектор лампа
Поддържайте живот на лампата:
1. превключване захранване внимание поръчка.
Обикновено, когато ние се включваме проектор, първо трябва да включите в храната, а след това натиснете и задръжте led крушки на панела за управление на проектора, докато зелената светлина не започне да мига. Изключване не може директно да изключите захранването, но първо трябва да се държат led лампи, докато зелената светлина не започне да мига, вентилатор за охлаждане на проектора ще престане да се върти и най-накрая изключи автоматично хранене. Така че правилното превключване на източника на захранване на един проектор за срок на лампата и на вътрешните части на лампата влияе на живот.
2. интервал на превключване трябва да бъде около 5 минути.
Защото захранване репроектора използвайки пропорционален метод широтно-width модулация на регулатора самеца елен и напрежение ток на основите на устойчив обработка на сила, и да общуват с тези съединения, захранване репроектора с помощта на превключвател на мощност и трансформатор ще работи в по-висока честота, премина в част от процеса на превключване естествено ще се появи значителна загуба на ключа, тези загуби ще бъдат прехвърлени в жегата испущенную извън, тъй като температурата вътре репроектора, плюс електрическа крушка самата дал топлина събрани в репроекторе вътре малък космоса, ще бъде лесно да се направи на явлението взрив на топчета. Също така, честата смяна на източника на храна, но и на проекционную лампа, за да произведе голямо въздействие върху ток, проекционную лампа ще бъде много лесно да се повреди.


Характеристики на офертата

търговска марка:
ЛЮМЕНЫ И OEM-ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ
Номер На Модела:
5J. J6E05. 001
Дълъг Срок На Експлоатация:
добра яркост
Място на произход на стоките:
Гуангдонг, Китай (Континентален)
Живот На Лампата:
2500-3000H
Тип На Лампата:
Съвместим голи тела с корпус
Гаранция:
180 дни
Доставка:
1-2 работни дни
Воспользуйся:
бизнес/училище/образование/къща

Клиентите също избират