• Разпродажба
  • Новинка
Безплатна доставка за Замяна на проектор лампа / лампа с корпус LT20LP за проектор NEC LT20 / LT20E

Безплатна доставка за Замяна на проектор лампа / лампа с корпус LT20LP за проектор NEC LT20 / LT20E

 
BGN 88.00
BGN 70.00

Налично
В магазина


Безплатна доставка за Замяна на проектор лампа / лампа с корпус LT20 LP за проектор NEC LT20 / LT20 E
Въвеждането На Продукта
Артикул№ : LT20 LP
За модели : LR20/LT20 E
Модел лампа : UHP225 W
Живот на лампата : 2000 часа
Доставка
1-10piece : 1-2 дни след компенсация
11-50piece : 3-5days след компенсация
51-100piece : 5-10 дни след компенсация
Над 100piece смогите обсъждане
Гаранция
Оригинална лампа : 120 дни от датата на фактурата
Съвместима лампа : 120 дни от датата на фактурата
Доставка И Обработка На Товари
1 * моля, използвайте нашия калкулатор за доставка, за да разберете вашата цена за доставка. 2 * продуктите се доставят в рамките на 3 работни дни след получаване на плащането. Проследяване на # ще ви бъде изпратен по електронната поща, след като вашата поръчка е завършена и е изпратена.
3 * моля, свържете се с нас чрез 3 работни дни, ако не се получи никакво потвърждение на поръчката или на потвърждаване на статуса на проследяване.
4· ние не гарантираме, срока на доставка се дължи на факта, че всяка държава може да има различен график на потребителски почистване, който може да отнеме повече/по-малко време за проверка на вашите продукти. А и клиентите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, такси и данъци. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Връщане 1.ние правим всичко възможно, за да служи на всеки наш клиент колкото се може по-добре. 2.за всякакви резонов да върнете продукт ,моля ,информирайте ни по време на първата пъти, преди да поставите спор или да ни даде отрицателна обратна връзка 3. Ние ще ви възстановим парите за върнати стоки в рамките на 7 дни от получаването им по някаква причина.Пълно възстановяване на сумата ще бъде извършено, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние. 4. продукт, който е повреден или липсва, не подлежи на връщане . 5)купувачите са отговорни за обратна доставка с подходяща опаковка
Свържете се с нас 1.Можете да се свържете с нас с помощта на Trademanager или ни оставете съобщение или ни пишете на имейл 2.


Характеристики на офертата

търговска марка:
bipu
Номер На Модела:
ПДГ-DWL100 / ПДГ-DXL100 / ПДГ-DXL1000C / ПДГ-DXL100W

Клиентите също избират