• Разпродажба
  • Новинка
Long life Lmpf270 LMP-F270 проектор лампа с корпус добро качество за SONY VPL-FX40 VPL-FE40 VPL-FW41 VPL-FX41

Long life Lmpf270 LMP-F270 проектор лампа с корпус добро качество за SONY VPL-FX40 VPL-FE40 VPL-FW41 VPL-FX41

 
BGN 65.23
BGN 61.00

Налично
В магазина


Нашето предимство :
1, Ние гарантираме, че всички лампи лумена съвместими са монтирани с първоначални горелки вътре, така че тя ще има най-доброто представяне.
2, в същото време, ние имаме 6 месеца гаранция за лампи. Продадохме много проекторных лампи на нашите клиенти от цял свят с добра репутация.
Модел лампа : LMP-F270
Работа за : Sony VPL-FX40, Sony VPL-FX40 L, Sony VPL-FX41 L, Sony FE40 L, Sony FX40 L, Sony FX40, Sony FE40, Sony VPL - FX41, Sony VPL-FE40 L
Стил на светлина : 100% Нова лампа съвместима с корпус с високо качество
Детайли за доставка : 1-2 работни дни
Гаранция : 180 дни
Поддържайте живот на лампата:
1. превключване захранване внимание поръчка.
Обикновено, когато ние се включваме проектор, първо трябва да включите в храната, а след това натиснете и задръжте led крушки на панела за управление на проектора, докато зелената светлина не започне да мига. Изключване не може директно да изключите захранването, но първо трябва да се държат led лампи, докато зелената светлина не започне да мига, вентилатор за охлаждане на проектора ще престане да се върти и най-накрая изключи автоматично хранене. Така че правилното превключване на източника на захранване на един проектор за срок на лампата и на вътрешните части на лампата влияе на живот.
2. интервал на превключване трябва да бъде около 5 минути.
Защото захранване репроектора използвайки пропорционален метод широтно-width модулация на регулатора самеца елен и напрежение ток на основите на устойчив обработка на сила, и да общуват с тези съединения, захранване репроектора с помощта на превключвател на мощност и трансформатор ще работи в по-висока честота, премина в част от процеса на превключване естествено ще се появи значителна загуба на ключа, тези загуби ще бъдат прехвърлени в жегата испущенную извън, тъй като температурата вътре репроектора, плюс електрическа крушка самата дал топлина събрани в репроекторе вътре малък космоса, ще бъде лесно да се направи на явлението взрив на топчета. Също така, честата смяна на източника на храна, но и на проекционную лампа, за да произведе голямо въздействие върху ток, проекционную лампа ще бъде много лесно да се повреди.


Характеристики на офертата

търговска марка:
ЛЮМЕНЫ И OEM-ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ
Номер На Модела:
LMPF270
Дълъг Срок На Експлоатация:
добра яркост
Място на произход на стоките:
Гуангдонг, Китай (Континентален)
Живот На Лампата:
2500-3000H
Тип На Лампата:
Съвместим голи тела с корпус
Гаранция:
180 дни
Доставка:
1-2 работни дни
Воспользуйся:
бизнес/училище/образование/къща

Клиентите също избират