• Разпродажба
  • Новинка
Тежкотоварни 76 мм притежателя стрели голям регулируем стерео микроскоп система настолна поставка дългата ръка

Тежкотоварни 76 мм притежателя стрели голям регулируем стерео микроскоп система настолна поставка дългата ръка

 
BGN 387.04
BGN 348.00

Налично
В магазина


Отбелязано!!!
Всички продукти, които ние продаваме, добре да се изпитват и добре опаковани, преди да изпратите.
Въпреки това, кутия за хартия-кутии не е свободна от прах, както и набор от камери микроскоп има много метални части/компоненти и ако всяка картина отлепете драскотини на части от метални подпори, платформи, барове и обективи или някой прах за тях, това е напълно нормално и не е причина за да претендира за обезщетение или възстановяване.Моля, вие любезно разбирате.
Ако искате по-добри комплекти, без някой прах/драскотини/картини слезают всеки компонент, тогава моля приемете връзката по-горе предизвестие.
Благодаря ви за съдействието.
Белязана :
Моля, сложи поръчки с вашето пълно име. Експресна компания ще организира изпращането, ако името на получателя е името на фирмата. Тежкотоварни 76 мм притежателя стрели голям регулируем стерео микроскоп система настолна поставка дългата ръка
Характеристика :
Необходима солидна стойка стрели за намаляване на вибрациите и оптимално универсалност? Този щанд предоставя това, което е необходимо!
Тази летва е двойна система на ръкохватката с противовес на другия край на ръкохватката, за да противодейства на теглото на вашата глава микроскоп. Това дава повече стабилности сравненной с общ тип багажник прегради.
Функция на въртене на мулти-оста позволява на този багажник прегради открие местонахождението на главата микроскоп към най-всякакъв сантимент или ъгъл. Това може да бъде много необходим инструмент, когато имате труднодоступное място, например за проверка и намиране на пукнатини в припое печатна платка.
Ние предлагаме багажник прегради само. Това не е цялостна система. Необходимо корона микроскоп с оптика. Вие предоставите на главата. Ние имаме няколко вида адаптери за устройства разнообразие от глави микроскоп. Свържете се с нас за информация за вашите специфични изисквания и затова ние можем да помогнем с плоска пригонкой.
Леки крупноразмерные фокусируя дръжки от двете страни на фокусируя на притежателя.


Характеристики на офертата

Коефициент На Увеличение:
500X и по-долу
Drawtube:
Бинокъл
Теория:
Биологичен Микроскоп
Материал:
Метални
търговска марка:
HAYEAR
Номер На Модела:
Стереомикроскоп
Скоба Микроскоп:
Шунка Микроскоп

Клиентите също избират