• Разпродажба
  • Новинка
6003 хибриден керамични, носещи 17x35x10 мм и ABEC-1 (1 бр ) вело-долните скоби и резервни части 6003RS Si3N4 лагери

6003 хибриден керамични, носещи 17x35x10 мм и ABEC-1 (1 бр ) вело-долните скоби и резервни части 6003RS Si3N4 лагери

 
BGN 15.04

Налично
В магазина

modname=ckeditor
Атрибути на стойността на номер 6003 носещи 2rs вид като 2 фланец диаметър на отвора (d) 17 мм външен диаметър (D) на 35 мм широчина (B) 10 мм Материал hybrid керамика динамично натоварване (Cr) (Ньютоны) 6000 статично натоварване (Cor) (Ньютоны) 3250 Максимална скорост (мазнините) (X1000 об / мин) 21 Тегло (кг) (кг) 0.039
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.


Характеристики на офертата

Грапавост На Повърхността:
Р 0,05
Капацитетът На Въртящия Момент:
17*35*10 мм
Номер На Модела:
6003 Хибриден Керамични, Носещи
търговска марка:
Fushi
Покритие:
Хромистая Стомана
Материал:
Hybrid керамика
Структура:
Топки Si3N4

Клиентите също избират