• Разпродажба
  • Новинка
Пълен черно D-model 4C направи си САМ CISS с аксесоари, особено касети с печатащата глава,безплатна доставка

Пълен черно D-model 4C направи си САМ CISS с аксесоари, особено касети с печатащата глава,безплатна доставка

 
BGN 33.58
BGN 30.00

Налично
В магазина

Universal 4 C направи си САМ CISS,elegant D model, full black INK TANK You can get the items as listed in the main picture.
**моля, обърнете внимание, че в CISS има надпис "без чипове, мастило и касети". След това можете да го прилага за всички 4-те цветни касети, които искате.
Как да използвате(за ваша информация)
Доставка
I. изпращаме по целия свят (някои страни и APO/FPO изключени).
Моля, уверете се, че имате валиден адрес за доставка при поръчка. Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
II. стоките се изпращат с въздушна поща от Китай в рамките на 1-3 работни дни след получаване на плащането
(с изключение на почивните дни и официалните празници) Време на изпълнението на поръчка, ще отнеме 10-25 работни дни в зависимост от ефективността на работата на местния пощенски клон.
Моля, бъдете добри и малко търпеливи и се свържете с нас, ако стоката не е получена след 25 работни дни.
III. услугата за доставка, осигурена от EMS, DHL, Fedex, UPS или по друг куриер, също е на разположение тук, за спешни нужди.
Моля, пишете ни, ако е необходимо.
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Политика за възстановяване и връщане на парични средства
Ние наистина спазваме 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако промените мнението си ,можете да върнете ни нераспечатанные и неизползвани продукти за пълно възстановяване на парите. Моля, обърнете внимание, че купувачът трябва да плати обратните пощенска такса.Ако продуктът е бил използван и е отворен, ние си запазваме правото да отхвърли искане за възстановяване. Ако са изминали 30 дни, клиентът е длъжен да се свържете с нашия отдел за Aliexpress за допълнителна помощ.
Моля, не изпращайте нищо обратно, преди да се свържете с нашия отдел за Aliexpress на първо място. Вие ще получите уникален референтен номер (който ще бъдат нанесени на парцел), необходими за разпознаване на върнатия продукт, както и ускоряване на процеса на решаване на проблема. Потвърждение за изпращане винаги трябва да бъдат получени, ние си запазваме правото да не дават връщане на парите, ако купувачът не се съобрази с нашата политика за връщане на парите.


Характеристики на офертата

Тип:
Система За Непрекъснато Подаване На Мастило
Цвят:
K
търговска марка:
ПЪТ НА МАСТИЛОТО
Bulk Опаковка:
ДА
Съвместим Тип На Принтера:
мастилено-струен принтер
Номер На Модела:
Направи си САМ CISS 4C D модел
Съвместим Марка:
D-модел сам CISS

Клиентите също избират