• Разпродажба
  • Новинка
Нова събрание FBC CF card Pin memory board ПХБ parts за Canon EOS 7D Mark II ; 7DII 7D2 7DM2 DS126461 SLR

Нова събрание FBC CF card Pin memory board ПХБ parts за Canon EOS 7D Mark II ; 7DII 7D2 7DM2 DS126461 SLR

 
BGN 55.98

Налично
В магазина


Вие приветствованы към посещение на всеки от моите други детайли, закупуване на 10 или повече,моля свържете се с нас, ние ще ви нова отстъпка от цената.
Ние специализируем в голямо разнообразие от спомагателно оборудване цифров фотоапарат & камкордер : LCD екран / дисплей, обектив, кабелна прехвърляне на гъвкав тръбопровод LCD/Штарки, и други части, ремонт и резервни.
Има повече продукти, които не са изброени, Ако трябва да купуват други аксесоари,моля, свържете се с нас.
Нашите предимства : качествени продучты;най-конкурентен pri;бързо и високо качество на обслужване.
Ние приемаме Alipay, TT, Западното съединение, Moneygram etc.Моля, изберете най-удобния за вас начин.
Детайл ще бъде потопен в рамките на 2 на работния ден, след като е получил подтверженную обезщетение,но обикновено на следващия работен ден, след като обезщетение, подробности, ще бъдат натоварени препоръчана въздушна поща с проследяване на обслужване.
Обикновено, тя ще отнеме 7-20 работни дни за доставка.
Както всички знаем, времето на доставка на международно винаги е извън контрол,особено митнически процес е сложен и непредвидим,но ние ще се изпраща възможно най-скоро, ние ще изпратим стоката в рамките на определени дни, biz, както е обещано в нашия списък.След получаване на стоката, ние ще имат номер за проследяване добавите към вашата закупуване стока.Ако не получи стоките в продължение на дълго време,моля, проверете вашето местно пощата или се свържете с нас.
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези задължения купувачът носи отговорност.
Всички продукти ще бъдат изпратени като подаръци, за да се сведе до минимум вносни мита.
Вашата 100% удовлетвореност - това е нашата цел,Ако ви има на какво да се оплакват,моля, свържете се с мен по електронна поща.Аз ще ви отговоря възможно най-скоро(моля, allow1_2 работни дни за отговор).Ние сме щастливи да реши проблема, моля, избягвайте да оставяте Netural или отрицателен резултат на въздействието и 1,2,3-нисък резултат.Изоставяне отрицателна или неутрална обратна връзка не помогна за решаване на проблема.


Характеристики на офертата

Тип:
такса sd
търговска марка:
ЙОТЕБО
Номер На Модела:
7D Mark II ; 7DII 7D2 7DM2 DS126461
Съвместим Марка Екшън-Камера:
КАНОН

Клиентите също избират