• Разпродажба
  • Новинка
Китайски Мед Богатство Пари Щастлив Смях Майтрейя Буда Върху Статуята На Костенурка, Дракон

Китайски Мед Богатство Пари Щастлив Смях Майтрейя Буда Върху Статуята На Костенурка, Дракон

 
BGN 127.97
BGN 102.00

Налично
В магазина


Материал : мед, бронз
Размер : височина-5 см .Дължина 5,0 инча, ширина 3.2 инча
Тегло : 1.0 кг-поддръжка на тегло опаковъчни материали
Състояние : Много Добро
Ако Безплатна доставка ще се предлага, това ще бъде най-евтин начин от възможните, за книги, които ще бъдат изпратени по пощата. Ако купувачът на всички загрижени за времето, необходимо за доставка, моля, помислете за допълнителни разходи за приоритетна поща.
Положителна обратна връзка, много ценен и ще бъде даден отговор. Ако купувачът възнамерява да напусне отрицателна обратна връзка всякакъв вид, моля, свържете се с мен, първо, за да мога да се опита да реши проблема.
Моля, задавайте всички въпроси, които може да имате, преди да направите своя залог. Аз ще се радвам да отговори на въпроси за конкретен пациент в съответствие с неговите възможности.] Въведение в бронзова занаят.
Бронз. Мулти-се отнася до древните китайски бронзам, популярен в неолите в края до на династиите Цин и Хан, за най-изтънчения артефактам Шан и Джоу,. Първоначално се появиха малки инструменти или аксесоари. Началото на династия Ся бронзови съдове, оръжие. Доставчици среднебронзовых сортове са много богати на запасите, както и появата на надписи и фини шарки. Доставчик-късно до началото на западните бронз чжоуского период на разцвет е разнообразна, енергичен, пълен с достойнство, надписи постепенно се удължават тягостным богат модел. Впоследствие бронзовата рамка започна да става по-тънка, за довършителни работи постепенно упрощалась. Между края на пролетта и през есента и воюющими държави, за да се насърчи използването на желязо, медни инструменти все по-малко и по-малко. Играе период от Хан, с порцелан и лак в ежедневието, намалени медни видове, контейнери, просто украса, основно проста, по-тънка туша. Древнекитайские бронз, нашите предци са направили голям принос в човешката цивилизация, археологически данни от съвременна гледна точка, появата на китайски бронз по-късно, отколкото в някои други места на света, но по отношение на обхвата на използването на бронз, процес на леене на пластичните изкуства и техните игри бронз нямат място в света, могат да бъдат сравними с древнекитайскими бронзами.


Характеристики на офертата

търговска марка:
ЦЗИНЬХУНБО
Тема:
Талисман
Регионална Функция:
Китай

Клиентите също избират