• Разпродажба
  • Новинка
плакат пейзаж платно Живопис пейзаж Японски стил изглед към планината Фуджи Shinagawa на Токайдо Кацусика Хокусай

плакат пейзаж платно Живопис пейзаж Японски стил изглед към планината Фуджи Shinagawa на Токайдо Кацусика Хокусай

 
BGN 33.58

Налично
В магазина


1) достъпна алтернатива на оригиналния изкуството, платно скача от стена с богата текстура, цвят и детайли. Висококачествени памучни платно на художника, не съдържа киселини, създава елегантен външен вид. Платното може да бъде спаян само във вид на разпечатки, без да се включва рамката. На всяка страна на платно е запазен границата и на 2 сантиметра. Вие можете сами да монтирате жило картини с помощта на дървена или друга рамка, която ви харесва. Ядрото на картини ще бъдат запазени и изпратени в твърда тръба.
2)Ние също така осигуряваме барове растяжителей. Има 2 вида. Един от тях е комплекти за занаяти. Носилка вече добре нарязани и изпратени в насипно състояние. Ние ще предоставим указания, за да можете да ги спазват при монтажа. По този начин можете да направите това и да направи картините са готови да се мотае себе си. Това се прави с цел спестяване на транспортни разходи. Но още по-важно,това е за удоволствие от занаяти.
Носилка от различен тип, събрани от нас. Той е готов да бъде обесен.
3) Ние имаме много възможности-дограма, и са на разположение в различни цветове и текстури. Ние можем да персонализирате комплекти рамки за вас. Но това, което ние препоръчваме, е цвят в черно, бяло и дървена цветове. Цитат на рамката над включва задната страна на растяжителей, но не включва жило картини/печат
4) Ако имате нужда от носилка или рамки, моля, посетете магазин http : //www.aliexpress.com/store/group/Others/1192051_256688718.html по поръчка
5) За цени на доставка, ние можем да се регулира за вас.
Японски художник Кацусика Хокусай (1760 – 1849) е майстор на японската дърворезба укие-д. Го монументалната поредица, изпълнена в укие-ъ, Което означава" картина плаващ свят", е озаглавена" тридесет и шест вида от планината Фуджи", включително известната "Голямата вълна край бреговете на Канагавы"." Между 1796 и 1820 г. през годините той е създал около 30 000 книжни илюстрации и цветни гравюри, а след 60 години издава своите най-важни работи, често изобразяване на планината Фуджи като духовно значим символ. Импрессионисты, включително и на Моне, Дега и Тулуз-Лотрек, с ентусиазъм приеха работа Хокусая.


Характеристики на офертата

Цвят:
12x16inch Print 2pcs, 18x24inch Print 2pcs, 24x32inch Print 2pcs, 30x40inch Print 2pcs
Номер На Модела:
АРТ-JAP-012
Продукти:
Декорация
is_customized:
Yes
Тип:
Пишеща машина
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно

Клиентите също избират